Hold utca

Európa / Magyarország / Budapest

Budapest V. Hold utca 29.

Budapest belvárosában, az V. kerület kiemelt részén, karnyújtásnyira a Parlamenttől és a Duna-parttól kínálunk eladásra egy első emeleti, 86 nm-es, 2,5 szobás, tágas terekkel, fürdő és különálló mellékhelyiséggel rendelkező felújítandó nagypolgári, 3,8 m belmagasságú ingatlant. A lakás fűtését gázfűtés biztosítja.

Az épület kívülről felújított állapotú, belső udvara rendezett, térkövezett, folyosói rendkívül szélesek, a lépcsőház színes, egyedi stukkókkal díszített és lifttel rendelkezik.

Az ingatlan az utca zajától mentes, rendkívül biztonságos, a környéken számos kulturális létesítmény található. A lakóközösség kiváló, több ügyvédi iroda és egy magánklinika is megtalálható az épületben.

Tökéletes otthon lehet a nyüzsgő belvárosi élet közelségét kedvelőknek, magyar és külföldi befektetőknek is kitűnő vétel, amennyiben egy maradandó értéket szeretne vásárolni a Belváros szívében!

Irányár: 94.000.000 Ft

Az ingatlan címe

Várjuk hívását

Luxusingatlanok szakértőjeként állunk vevőink rendelkezésére, az alábbi elérhetőségeink egyikén várjuk szíves megkeresésüket!

Faragó Ilona

Faragó Ilona

Ingatlanszakértő, Realton Estate

Elérhetőség

Kérjen visszahívást

Adja meg elérhetőségét és kollégánk felkeresi Önt!