Villa Na Doubkove 2

Európa / Csehország / Prága

Villa Na doubkove 2 - Luxusotthont életérzés alapján​

Cím: Na Doubkove utca 2, 11010, Prága

A csodás ingatlan története és célja

Vágyunk egy sajátos, rendkívüli otthonra, ami szabad életteret biztosít családunk és barátaink számára.

Privát életünk ne legyen látható, teljes intimitás szeretnénk, ezért az otthonunk, nemcsak kivételes módon felszerelt házat kell, hogy jelentsen, hanem fő célként: felsőkategóriás életmódhoz illeszkedő, luxusotthon biztosítson a lakói részére. A villa kényelmét a biztonság, csúcsminőség, páratlan milliő szolgáltatja.

Az új lakóhelyi projektünk végcélja az, hogy egy egyedi helyet teremtsünk kifinomult ügyfeleinknek, nagy terekkel és egyedi kivitelezéssel.

A villa Prága szívében a Smichov részen található, amely kifejezetten elegáns villák és városi lakóházak környékén helyezkedik el, nyugodt környezetben, exkluzív kivitelezéssel. A házból elénk tárul Prága legszebb panorámája és egyben a természet közelsége is egyaránt érzékelhető.

Nézze meg a Na Doubkove 2 Villáról készült videónkat

Villa Rekonstrukciója

A projekt legfontosabb része az újjáépített Art Nouveau villa, amely a gyártulajdonos Pasek háza volt. A villát a híres építész Wagner építette 1912 és 1913 között.

A villa restaurálása és újjáépítése a mellette levő kerttel együtt a legmagasabb elvárásoknak megfelelően csúcstechnológiának megfelelően lett kialakítva. Minden eredeti épülethomlokzat meg lett őrizve. Az új kerítés, ablakok, ajtók precízen az eredeti ház tervei alapján a legapróbb részletekig a tervek megvalósítása szerint aprólékos kivitelezéssel készültek. A rekonstrukció gyakorlott építészmérnöki és restaurátor szakemberek felügyelete alatt lett elvégezve. A kiváló hő- és akusztikai kényelem minden lakásban modern szigeteléssel és felületi hőkezeléssel lett megvalósítva. A szerkezeti változtatások az épületben statikus megfigyelés alatt lettek elvégezve. Az épület tetője teljesen új, renovált alszerkezettel. A tető szintén remekül le lett szigetelve és klasszikus „bobrovka” zsindelyekkel lett beborítva, amely Csehországban nagyon népszerű.

A lakások az új, ultramodern magas elvárások: kényelem, használhatóság és elegancia mintájára lettek berendezve, szigorúan letisztult ízlésvilág, egyedi formák, különleges burkolatok jellemzik.

A luxusapartmanok a kifinomult esztétika és gyönyörű környezet mintapéldája a magas elvárásokkal rendelkező ügyfeleknek.

Összefoglalás

Az ingatlan címe

Eladásra kínáljuk egyben

Az épület összesen négy lakást tartalmaz (a harmadik emeleti lakás ki van bővítve padlással), mindegyik lakás mozgáskorlátozottak részére is megközelíthető a lift által.

Földszint: 1PP
Berendezés: 3+kk
Kert: 91 m2
Pince: 5,98 m2
Lakás területe NOZ: 100,8 m2

Szint: 1NP
Berendezés: 3+1
Erkély: 2,3 m2
Loggia: 5,5 m2
Pince: 5,98 m2
Lakás területe NOZ: 156,6 m2

Padló: 2NP
Berendezés: 3+1
Erkély: 2,1 a 6 m2
Pince: 6,52 m2
Lakás területe NOZ: 163 m2

Szint: 3NP + padlás
Berendezés: 5+KK
Erkély : 2,3 and 2,53 m2
Pince: 7,7 m2
Lakás területe NOZ: 241,8 m2

Várjuk hívását

Luxusingatlanok szakértőjeként állunk vevőink rendelkezésére, az alábbi elérhetőségeink egyiként várjuk szíves megkeresésüket!

Faragó Ilona

Faragó Ilona

Ingatlanszakértő, Realton Estate

Elérhetőség

Kérjen visszahívást

Adja meg elérhetőségét és kollégánk felkeresi Önt!